Loading...

 

Pernille Springer 

Fysioterapeut & Rygtræningsspecialist

 

 

Fysioterapeut og rygtræningsspecialist Pernille Springer

 

 

Jeg besluttede allerede i en alder af 11, at livet er for kort til at have ondt i ryggen - selvom røntgenbilledet viste scoliose (S-formet ryg set bagfra, red.). Min søgen efter værktøjer til at sikre en stærk og smertefri ryg, har ført en uddannelse som fysioterapeut og personlig træner med sig. Jeg har siden 2003 hjulpet mennesker med periodisk, tilbagevendende ondt i ryggen til at opnå bevægefrihed, styrke og færre smerter. 

 

Jeg arbejder ud fra filosofien om, at alle rygge kan blive bedre med den rette viden, træning og hverdagsvaner. En filosofi, der kommer fra den nyeste forskning i menneskets krop og hjerne, der viser, at hjernen og kroppen altid kan trænes til at fungere bedre - det kræver bare den rette indsigt, vejledning og et system, som gør træning og ændringer i hverdagen tilgængelig for alle.  

 

Når jeg ikke har træningshold og ser 1:1 klienter på min klinik i Nordsjælland (fys-focus.dk), er jeg træningskonsulent hos Politiet.  

Jeg har udviklet et nationalt rygtræningskoncept i samarbejde med DGI Sundhedsidræt, og jeg underviser terapeuter i "Funktionel Neurologi" i landets kommuner samt hos "Den Intelligente Krop".

 

Mit håb er, at du her på siden finder brugbar viden, transformerende øvelser og et overblik over, at du med en overskuelig indsats kan bliver stærkere og minimere dine smerter. Du er også velkommen på de to online forløb "Stærk Core - i 4 opbyggende online programmer" & "Smertefri Ryg - 8 ugers online forløb".

 

Få øvelsen, der minimerer rygsmerter for 90 % HER (0 kr).

 

Få fysioterapeutens nr. 1 styrkeøvelse for ryggen HER (0 kr).

 

 

Faglig baggrund  

 

  • Proffesionsbachelor i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole – 2003
  • Personlig træner, 2001 samt underviser på flere personlig træner uddannelser 2007 - 2015
  • Underviser på div. holdinstruktør uddannelser, primært i regi af DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) 1999 - 2017
  • Z-health Mastertrainer & R, I, S, T-phase coach (Z-health: bevægeøvelser der optimerer performance og mindsker smerter) - løbende årligt siden 2009
  • Div. kurser i funktionel neurologi ved Neuroseminars - løbende årligt siden 2015
  • Underviser i "funktionel neurologi" kurser for behandlere og trænere hos Den Intelligente Krop - løbende siden 2016
  • Kost- og livsstils coach, level 1 og Practitioner level 2 ved C.H.E.K.-Institute - 2006
  • Uddannelse i "Dynamic Neuromuscular Stabilisation" niveau A + B ved Prague School of Rehabilitation - 2010

 

 

Du finder mig her: