Loading...

 

Pernille Springer 

Fysioterapeut & Rygtræningsspecialist

 

 

Fysioterapeut og rygtræningsspecialist Pernille Springer

 

 

Jeg besluttede allerede i en alder af 11, at livet er for kort til at have ondt i ryggen. Min søgen efter værktøjer til at sikre en stærk og smertefri ryg, har ført en uddannelse som fysioterapeut og personlig træner med sig. Jeg har gennem de sidste 16 år hjulpet mennesker med periodisk, tilbagevendende ondt i ryggen til at opnå bevægefrihed, styrke og færre smerter. 

 

Jeg arbejder ud fra filosofien om, at alle rygge kan blive bedre med den rette viden, træning og hverdagsvaner. En filosofi, der kommer fra den nyeste forskning i menneskets krop og hjerne, hvor vi nu ved, at hjernen og kroppen altid kan trænes til at fungere bedre - det kræver bare den rette indsigt, vejledning og et system, som gør træning og ændringer i hverdagen tilgængelig for alle. 

 

I samarbejde med DGI Sundhedsidræt har jeg udviklet et landsdækkende rygtræningsforløb, der udbydes i mange idrætsforeninger.  

 

Mit håb er, at du her på siden finder brugbar viden, transformerende øvelser og et overblik over, at du med en overskuelig indsats kan bliver stærkere og minimere dine smerter!

 

Se mere om det GRATIS 4 ugers online kursus: "Bliv stærk, smidig og minimer dine rygsmerter - Test dig selv og find netop DINE rygøvelser". 

 

 

Faglig baggrund  

 

  • Proffesionsbachelor i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole – 2003
  • Personlig træner, 2001 samt underviser på flere personlig træner uddannelser 2007 - 2015
  • Underviser på div. holdinstruktør uddannelser, primært i regi af DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) 1999 - 2017
  • Z-health Mastertrainer & R, I, S, T-phase coach (Z-health: bevægeøvelser der optimerer performance og mindsker smerter) - løbende årligt siden 2009
  • Div. kurser i funktionel neurologi ved Neuroseminars - løbende årligt siden 2015
  • Underviser i "funktionel neurologi" kurser for behandlere og trænere hos Den Intelligente Krop - løbende siden 2016
  • Kost- og livsstils coach, level 1 og Practitioner level 2 ved C.H.E.K.-Institute - 2006
  • Uddannelse i "Dynamic Neuromuscular Stabilisation" niveau A + B ved Prague School of Rehabilitation - 2010

 

 

Du finder mig her: