Loading...

 

 

Færre rygproblemer og sygemeldinger i virksomheden?

 

 

Ja, jeg hjælper også gerne din virksomhed med online rygtræning og viden om, hvordan man hurtigst slipper for rygproblemer.

 

 

Pernille Springer

 

 

>>>

"Vi har gennem 10 år haft Pernille tilknyttet, som en del af et genoptrænings- og skadesvisitations team.

 

Her har Pernille bl.a undervist ryg-, skulder- og nakke træningsworkshops for de ansatte. Udover relevant indhold og et inspirerende træningsprogram, formår Pernille også at give individuel tilpasning og feedback. 

 

Når der er opstået akutte skader udstikker Pernille en retning, der inddæmmer skaden, nedbringer antallet af sygedage/ukampdygtighed og får os hurtigst muligt tilbage på fuld kraft

 

Vi er overordentligt tilfredse med Pernilles virke hos os og giver vores allerbedste anbefalinger".

 

Martin, politiassistent, politi.dk

 

 

>>>

 

"Vi brugte Pernille fra dinryg.dk til et kort rygtræningsforløb i Advokatsamfundet, som vi var meget tilfredse med. Begejstrede tilbagemeldinger fra flere kolleger der sagde, at de tre sessioner havde givet dem mod på og inspiration til at komme i gang med øvelser og træning i hverdagen. 

 

Med videoer, øvelsesgennemgange og en entusiastisk indstilling fra Pernille, har vi fået sat skub i hjemmetræningen i en periode med mange dage på hjemmekontoret. Som arbejdsgiver synes vi, at både medarbejdernes tid og investeringen er givet rigtigt godt ud.

 

Kan kun anbefales".

 

Rasmus Holm Thomsen, Kommunikationschef, Advokatsamfundet.dk

 

 

>>> 

"Den største oplevelse på inspirationsdagen var, hvor mange muligheder der er for at lave stående, kvalitative core øvelser.

 

Jeg kunne rigtigt godt li' det anvendelsesorienterede fokus. Altså øvelser som kunne give mening ift. de bevægelser, som bliver lavet i det daglige arbejde.

 

Nu har vores træningsambassadører flere øvelser at vælge imellem, som de vil gå i gang med at implementere i hverdagen. Flere strenge at spille på - flere medarbejdere med til at lave øvelser".

 

Gitte Bøgedal, HR- & Arbejdsmiljøkonsulent i Region Sjælland

 

 

 

Skriv til pernille@dinryg.dk, hvis du vil høre nærmere om mulighederne for dit firma / arbejdsplads.