Loading...

 

 

Færre rygproblemer og sygemeldinger i virksomheden?

 

 

Ja, jeg hjælper også gerne din virksomhed med online rygtræning og viden om, hvordan man hurtigst slipper for rygproblemer.

 

 

Pernille Springer

 

 

>>>

"Vi har gennem 10 år haft Pernille tilknyttet, som en del af et genoptrænings- og skadesvisitations team.

 

Her har Pernille bl.a undervist ryg-, skulder- og nakke træningsworkshops for de ansatte. Udover relevant indhold og et inspirerende træningsprogram, formår Pernille også at give individuel tilpasning og feedback. 

 

Når der er opstået akutte skader udstikker Pernille en retning, der inddæmmer skaden, nedbringer antallet af sygedage/ukampdygtighed og får os hurtigst muligt tilbage på fuld kraft

 

Vi er overordentligt tilfredse med Pernilles virke hos os og giver vores allerbedste anbefalinger".

 

Martin, politiassistent, politi.dk

 

 

>>>

 

"Vi brugte Pernille fra dinryg.dk til et kort rygtræningsforløb i Advokatsamfundet, som vi var meget tilfredse med. Begejstrede tilbagemeldinger fra flere kolleger der sagde, at de tre sessioner havde givet dem mod på og inspiration til at komme i gang med øvelser og træning i hverdagen. 

 

Med videoer, øvelsesgennemgange og en entusiastisk indstilling fra Pernille, har vi fået sat skub i hjemmetræningen i en periode med mange dage på hjemmekontoret. Som arbejdsgiver synes vi, at både medarbejdernes tid og investeringen er givet rigtigt godt ud.

 

Kan kun anbefales".

 

Rasmus Holm Thomsen, Kommunikationschef, Advokatsamfundet.dk

 

 

 

Skriv til [email protected], hvis du vil høre nærmere om mulighederne for dit firma / arbejdsplads.