Loading...

 

Handelsbetingelser

 

Produkter og tjenester udbydes af:

Dinryg.dk v. Pernille Springer, Strandvejen 294 A, 3070 Snekkersten.

Kontakt os på "pernille@dinryg.dk”.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet. Kvittering for trækket tilsendes per email.  

Butikken tager imod følgende kort; VISA-Dankort, VISA, MasterCard og American Express.

 

Personoplysninger

Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Dinryg.dk forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

 

Brugsaftale

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part. Køb af et online-produkt hos dinryg.dk inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan tilgås ubegrænset efter køb, så længe benyttelsen sker af dig som licensejer. Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af dinryg.dk. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive dinryg.dk’s online-produkter. Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

 

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen, modtaget din faktura og du har fået adgang til første modul af det pågældende kursus eller online workshop. Ved køb af online produkter fraskriver du dig derfor i visse tilfælde de normale 14 dages returret. På dinryg.dk’s digitale produkter, er der således ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven.  

 

Øvrigt

Ved tilmelding til “liveevents, workshops og foredrag” er tilmeldingen bindende. Ved afbud mere en 14 dage før afholdelse refunderes 50% af beløbet. Ved afbud senere end 14 dage før afholdelse gives der ikke betaling retur, men pladsen kan videregives til en anden. Kontakt pernille@dinryg.dk, hvis dette bliver relevant. Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører dinryg.dk. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Pakkesessioner samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.

 

Disclaimer

Jeg skriver og bruger den viden, jeg har lært på mine mange uddannelser og kurser, og om mine personlige betragtninger og erfaringer. Det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Al benyttelse og brug af produkter sker derfor udelukkende på dit eget ansvar.

 

Butikken tager imod følgende kort; VISA-Dankort, VISA, MasterCard og American Express.