Loading...

 

Forløbets indhold - spørgsmål og svar

 

Hvorfor skal jeg vælge et online forløb, når jeg kan gå på mit lokale rygtræningshold?

Du kan sandsynligvis have god glæde af at gå på et lokalt, "live" træningshold. Jeg har mange dygtige kolleger rundt om i landet. Et online forløb er anderledes end "live" træning på mange måder. Hvis du vil have en idé om fordelene med online forløb, så læs med her:  

 

Hvilke fordele kan der være ved et online forløb?

Du sparer tid. Til transport til/fra behandling og træning. Og du behøver ikke at tage fri fra arbejde for at nå til behandling/træning på en bestemt tid. 

Det er fleksibelt. Du kan lære, træne og ændre dine rygvilkår lige når det passer dig. Du bliver en del af et fællesskab, uden at du skal møde op f.eks. hver tirsdag kl 20. Vores fællesskab er online og tilgængeligt for dig 24/7. Du kan gennemgå modulerne i dit eget tempo, og du kan gense dem ligeså tit du har brug for det.  

 

Jamen, kan du overhovedet hjælpe mig med min ryg, når du ikke har set den og undersøgt mig?

MEGA godt spørgsmål! Som du selvfølgelig bør stille både dig selv og mig. 

Som du måske har læst andre steder her på siden, har vi fokus på dig med periodevist tilbagevendende rygsmerter. Dig, der ER undersøgt af en læge (og måske også andre faggrupper som fysioterapeuter, kiropraktorer osv.). Dig, der har afprøvet forskellige behandlinger, men som ikke føler, at du er blevet hjulpet ”helt i hus” med dine rygsmerter. Og dig, der af egen erfaring ved, at din ryg får det bedre, når du bevæger den og selv gør en aktiv indsats. 

Hvis du allerede har gennemtrawlet hele dinryg.dk har du læst at ca. 80 % af mennesker, der har smertefrie og velfungerende rygge, har én eller flere skader i ryggen (typisk er det degeneration af diskus eller gamle diskusprolapser). Der er altså en dårlig sammenhæng mellem skader i ryggens strukturer og smerter. 

Det betyder, at jeg med god sikkerhed kan hjælpe dig, uden at have undersøgt din ryg. I mange tilfælde betyder det ikke så meget, om der er en skade i ryggen eller hvad der kan være skadet i ryggen. Det der betyder noget er, hvordan dit nerve (smerte) system tolker din samlede situation. Hvis der er for mange ”fareinput”, stiger din risiko for at få ondt.

På dette kursus uddanner jeg dig i, hvordan du finder netop dine ”fareinputs”. Og i hvordan du kan tilpasse eller ændre dem. Du lærer også, hvordan du gør dig selv mere modstandsdygtig, så du i fremtiden ikke er så følsom overfor ”farer”.  

 

Men kan du overhovedet hjælpe mig?

Rygsmerter er et komplekst område, så det er et godt og relevant spørgsmål. Her hos dinryg.dk finder du en ny og anderledes indfaldsvinkel til at arbejde med og behandle rygsmerter på.

Du kan danne dig et indtryk af min approach til rygsmerter ved at tilmelde dig det gratis kursus ”Bliv stærk, smidig og minimer rygsmerter – test dig selv og find netop DINE rygøvelser”. Når du har arbejdet med det gratis kursus, kan du fornemme, om dette forløb måske kan hjælpe dig endnu videre?

Jeg anbefaler også, at du surfer rundt på siden og fornemmer, om du mener, at jeg er kompetent til at hjælpe dig med dine rygproblemer. Hos dinryg.dk er der tilfredshedsgaranti – du kan se nederst på denne side, hvad det præcist betyder for dig.

 

 

Praktiske oplysninger - spørgsmål og svar

 

Hvornår får man adgang til kurset?

Første modul åbner onsdag 6/9-2017 kl 20. De efterfølgende moduler åbner hver anden onsdag kl 20. 

 

Hvor lang tid skal man sætte af til at gennemgå modulerne?

Du skal sætte ca. 60 min af til at se hvert modul. For at få størst glæde af øvelserne, som du lærer på hvert modul, anbefaler jeg at du afsætter min. 5 - 10 min dagligt.   

 

Hvor lang tid skal jeg sætte af til træning?

For at få størst glade af øvelserne, som du lærer på hvert modul, anbefaler jeg at du afsætter min. 5 - 10 min dagligt. Du behøver ikke at klæde om og bade, da du ikke bliver svedig af øvelserne. Hvis du reagerer positivt på mange af kursets øvelser, og du har god tid i hverdagen, er der øvelser nok til ca. 30 min's daglig træning.

  

Hvad betyder ”interaktivt onlineforløb”?

Interaktivt betyder, at du aldrig er alene, og at du kan stille alle de spørgsmål du vil. I vores lukkede Facebook gruppe er der LIVE spørgetime hver anden onsdag aften i den tid forløbet varer. Her kan du skrive dine spørgsmål, hvorefter jeg svarer på video. Du kan også uploade videoer af dig selv, hvis du vil have feedback på øvelser mv.

Online forløb betyder, at alt foregår online. Du kan tilgå kurset på en almindelig computer, på tablet eller på din smartphone. Det kan være en fordel at have en printer til rådighed, hvis du vil udskrive kursets worksheets/arbejdsark.  

 

Kan jeg betale i rater?

Ja, du kan betale i 2 rater á 675 kr. Du kan tilmelde dig nederst på denne side, enten med én betaling eller med betaling i rater.  

 

Jeg ved ikke, om jeg har tid lige nu. Kommer der endnu et forløb senere?

Jeg regner med, at der kommer endnu et forløb i starten af 2018, men datoerne er ikke fastsat endnu.  

 

Hvad betyder LIVE sparring?

Hver anden uge "mødes vi" i den lukkede facebook gruppe. Her kan du stille spørgsmål, uploade videoer af dine øvelser og få feedback på dem og vi kan inspirere hinanden.

 

Hvad nu, hvis jeg ikke kan deltage på alle LIVE sparringsdage?

Intet problem - vi gemmer videoerne fra vores sessions, så du kan gå ind i Facebookgruppen og se dem efterfølgende.

 

Kan jeg være med, selvom jeg ikke er på Facebook?

For at få det fulde udbytte af forløbet anbefaler jeg, at du opretter en Facebookprofil, så du kan deltage i den lukkede sparringsgruppe. 

Du modtager selvfølgelig alle modulerne, selvom du ikke er på Facebook, men du kan ikke deltage på LIVE sparring.

 

Kan jeg deltage på forløbet, hvis jeg ikke kan deltage 6/11 eller 8/11, hvor der er opfølgningssamtaler pr. tlf?

Ja, det kan du. Den personlige opfølgningssamtale er et åbent tilbud, hvor du kan få hjælp med at lægge en plan, der sikrer fremgang med din ryg i fremtiden. Du kan stadig have glæde af forløbet, selvom den afsluttende samtale ikke gennemføres.