Loading...

 

Det har et udsnit af 400+ andre fået ud af "Stærk Core"

 

 

>>> Se videoudtalelser fra andre brugere her <<<

 

 

>>>

"Jeg bruger meget at henvise til dinryg.dk til vores ryg patienter, hvis de ønsker mere inspiration til deres hjemme øvelser. Vi går meget op i at få mere viden til effektive øvelser til vores patienter. Desuden underviser jeg i pilates med fokus på elastisk fascie bevægelse. Jeg har anbefalet mine hold deltagere at træne efter "Stærk Core", netop fordi øvelserne bliver formidlet så godt.   

Personligt har jeg lavet mere intens træning udfra dine programmer i 2 uger nu, for at prøve det af. Jeg kan bestemt mærke, at det har hjulpet på min ryg.

Syntes du gør det fantastisk og dine beskrivelser og videoer er bare så gode og forståelige! Bliv endelig ved med det ."

Lonnie Jørgensen, Muskelterapeut hos Kiropraktisk Klinik Solrød

 

>>>

"Efter 7 træninger kan jeg mærke øget styrke. Programmerne er nemme at følge, og jeg vil anbefale dem til andre, der mangler styrke".

Signe Ougaard, 44 år

 

>>>

"Jeg er overrasket over, hvor godt det virker, og at det faktisk gør en forskel med de rigtige øvelser.

Jeg kan nemmere løfte i yderpositioner (armene strakt væk fra kroppen), og jeg har fået mere velvære og bedre kropsfornemmelse. Det føles som, at min ryg har fået "den rigtige facon" - jeg sidder ofte helt naturligt med ret ryg, hvilket jeg aldrig før har gjort.

Kort sagt en stærkere ryg, der kan mere, inden den bliver træt. 

Synes det er genialt med flere trin i programmerne, efterhånden som man bliver stærkere, og at man kan variere lidt, så det ikke bliver kedeligt eller trivielt. Længden på programmerne gør (15-20 min., red), at man kan overskue at få øvelserne lavet, og det er nemt med videoerne især i starten.

Og så giver det en fantastisk motivation, når man kan mærke, at det gør en forskel".

Heidi Norin Sejer

 

>>>

"Den største aha-oplevelse: at opleve, at man kan føle velvære, og at man har fat i de rigtige muskler under træning. At få viden og noget anatomiforståelse, så man fatter sammenhængen med de udfordringer, man har.

Jeg var ellers bekymret for, om jeg kunne vedholde min gejst. Men du giver så meget positiv energi, at man får lysten til at fortsætte.

Jeg har anbefalet træningen til en god veninde, fordi din viden rent fagligt er meget høj, og din omhyggelighed ligger i top. Kanon materialer."

Linda Viola Jensen, 63 år, slidgigt i ryggen

  

>>>

"Tænk at så lidt kunne gøre så meget for mig. Før jeg startede på "Stærk Core" kunne jeg ikke stå op i ret lang tid af gangen. Jeg kunne ikke rette mig helt op.

Efter 4 uger med "Stærk Core" er min hverdag blevet lettere på mange måder.  Jeg kan stå oprejst i længere tid af gangen (hjælper meget, når jeg står i kø). Jeg har lettere ved at komme ud af sengen om morgenen, og nemmere ved at komme op og ned fra gulvet. 

Disse resultater er kommet, selv om jeg kun har lavet niveu 1 og 2. Jeg træner jævnligt, og jeg er sikker på, at når jeg bliver så stærk, at jeg kan komme videre til niveau 3 og 4, så vil jeg få flere resultater.

Træningssessionerne er ikke ret lange, men øvelserne er virkelig effektive, og jeg er blevet så meget stærkere på kort tid.

Øvelserne er godt forklaret, især hvad man skal være opmærksom på, så man udfører øvelsen rigtigt. Det er næsten som at have Pernille ved siden af sig. Der skulle ikke ret meget til før jeg kunne mærke resultater, og det er virkeligt motiverende".

Elisa Way, 54 år, spondylolistese L4/L5 (fremadglidning af ryghvirvel, red.)

 

>>>

"Mit møde med programmerne var starten på en fantastisk hjælp til min ryg for 4 år siden. På det tidspunkt kunne jeg ikke bevæge mig pga. smerter og kramper i kroppen. Jeg var svag og kunne intet.

Jeg blev stærkere i hele min krop, og fik det bedre i min ryg og mave af træningen i program 1 og 2.

Jeg er udfordret fysisk, da jeg har modic 1 i nakken og modic 2 i lænden, slidt og skæv ryg samt lidt slid i hofte og knæ. Jeg stoppede med at træne på maskiner, da jeg fik flere smerter. "Stærk Core" programmerne har været gode for mig, og jeg ta'r de udfordringer, der kommer og gearer lidt ned, hvis min krop siger fra. 

Nu er jeg blevet stærk og smidigere. Jeg går i haven og kan kravle rundt med oldebarnet på gulvet - jeg kan næsten alt, mere eller mindre".

Jeg er dybt taknemlig over den hjælp, jeg har fået gennem Pernille, dinryg og "Stærk Core". 

Lone Rytter, 71 år, modicforandringer i nakke og lænd samt slidt og skæv ryg

 

>>>

"Det er ret fantastisk, at jeg med to ganges træning om ugen, i bare 4 uger, kan få en mærkbar ændring i især mavemusklerne. Jeg har bedre føling med dem - og det er mindre hårdt at bære rundt på mine træpiller til fyret. Hver pose vejer 15 Kg, og der skal fyldes 8-10 poser på hver uge.

Lagde også mærke til, at mavemusklerne aktiveres på en anden måde, da jeg pludselig skulle bremse bilen forleden".

Karin Hasling, 63 år, ryg- og diskusproblemer til/fra i 40 år

 

>>>

"Dine mails med informationer og gode øvelser har været mig til stor hjælp og inspiration i de seneste 4 år... mindst.

Du har fået mig til at bruge træning med kettlebells... og mærke effekten... også når man som jeg har 3-4 rygdiagnoser som sponydlolistese, skoliose, slidgigt mm. samt en ny hofte.

Med træningen er jeg så heldig, at jeg kan det, jeg gerne vil i hverdagen, og den er også med til at mindske mine rygsmerter. Det er en umiddelbar gavnlig virkning, så jeg kunne ikke drømme om at holde op med træningen.

Jeg er meget taknemlig for din måde at lave undervisning på. Den er både effektiv, overkommelig og fagligt særdeles velfunderet".

Birgit Vestergaard, 70 år, scoliose, spondylolistese, slidgigt og Modicforandringer

 

>>>

"Det er lækkert, at programmet er så specifikt, nemt at huske og hurtigt at lave. Det gør det nemmere at få passet træningen ind i hverdagen, end f.eks. en tur i træningscenteret". 

Julie S.

 

>>>

"Denne træning gav mig meget, i modsætning til andre træninger fordi:

- Jeg fik god baggrundsinformation, så jeg forstod hvorfor det var vigtigt at udføre øvelsen

- Pernille viste præcis hvordan øvelsen skulle udføres - fra alle vinkler. Så det var let at se sig selv i spejlet og sammenligne. 

- Det var motiverende at jeg fik tilgang til alle 4 programmer på én gang. Oftest får man nogle øvelser, som skal udføres dagligt i x antal uger - og så kan man gå videre til andre øvelser. Her var en gulerod for mig, at jeg bare skulle blive god til "mit niveau", og så vide at der var andre øvelser jeg kunne bygge videre med, "når det passede mig" (uden at vente, red.).

Susanne Quvang, 61 år, rygsmerter & tidligere osteoporose 

 

>>>

"Før jeg startede på "Stærk Core" programmerne, var jeg tit træt i lænden. Hvis jeg skulle stå stille i længere tid af gangen, fik jeg ondt i ryggen.

Begge dele er blevet mindre efter jeg er begyndt at træne for 4 uger siden, så jeg er overbevist om, at det bliver bedre endnu.

Den største aha-oplevelse var at blive introduceret til nogle øvelser, jeg ikke har prøvet før og opdage, hvor meget de gør for min ryg.

Jeg vil helt klart anbefale programmerne til andre, der som mig har en lidt træt ryg."

Birthe Ellegaard, 52 år

 

>>>

"Jeg købte programmerne med håb om at blive så stærk i ryggen, at jeg kan genoptage at spille senior-volley.

Jeg er helt sikkert blevet stærkere (efter 4 uger, red.), og jeg føler mig også mindre stiv i ryggen, så jeg arbejder videre for at komme helt i mål.

Follow-along programmerne er lette at følge, og det er overskueligt at få trænet de ca. 17 minutter to gange om ugen. Jeg elsker, at jeg kan føle mig helt sikker på, at jeg får arbejdet med de relevante muskelgrupper på hensigtsmæssige måder. De forskellige niveauer gør det let at finde et passende niveau - programmerne kan anbefales til alle med rygproblemer".

Lone Langberg, 62 år med smerter og stivhed i midtryggen

 

>>>

"Det har været et fint forløb, som for mig har bevirket, at jeg er blevet stærkere i ryggen (især den nedre del) og har det bedre.

Jeg er blevet mere fortrolig med styrkemetoderne (det er meget anderledes end yoga, og jeg er en 76 år gammel yogi, som ikke underviser mere).

Jeg træner nu nogle af øvelserne i program 3, og så selvfølgelig min elskede yoga hver morgen. Jeg glæder mig nu til program 4, jeg har flere kettlebells klar....

Jeg kan godt lide din kvikke måde at undervise på, og det er supergodt med info undervejs med hhv. lettere og sværere versioner af en øvelse."

Ulla, 76 år

 

>>>

"Jeg har trænet "Stærk Core" 3 - 4 gange om ugen i 7 uger nu.

Før jeg startede døjede jeg med ondt i lænden. Dette er blevet markant forbedret. Jeg er også blevet stærkere i både ryg og mave.

Jeg var ellers spændt på, om jeg kunne udføre øvelserne og hvor tidskrævende de var. Den største aha-oplevelse var, hvor nemme øvelserne var, og den store effekt de havde på mit generelle velvære". 

Rikke Thor Hansen, 50 år

 

>>>

"Jeg er på trin 1, og de øvelser er bare lige det, min lænd er glad for. Især øvelserne hvor man drejer fra side til side, samt ruller med benene i cirkler.  
 
Efter en lang arbejdsdag, er det bare dejligt lave programmet. Den første uge, tænkte jeg, at det da vidst ikke kan give ret meget, men jo mere energi og koncentration jeg har lagt i det, jo mere kan jeg mærke at det er effektivt. 
 
Jeg er rigtig glad for follow along videoer, for så skal jeg bare følge dig og det gør programmet meget nemmere. Håber, at du kommer med flere programmer, så jeg kan få gang i mine muskler i hele kroppen."
 
Sonja Kramer
 
 
>>>

"Det er gode programmer og de er opdelt i forskellige trin. Det hjælper på, at man ikke overdriver fra starten".

Heike Jacobsen 

 

>>>

"Jeg har trænet to gange om ugen (i 5 uger red.) og kan nu bruge en 6 Kg håndvægt til rygøvelsen fremfor den på 3 Kg, jeg brugte i starten.

En aha-oplevelse var også, at jeg nu kan lave maveøvelser uden at få ondt i nakken. 

For mig har den store forskel været, at jeg nu bedre tør stole på, HVAD det er min krop har brug for. Jeg var en "gymnastik-tumpe" som barn og ung, og det har taget tid at opbygge en rimelig kropsoplevelse. Derfor har det været så godt at kunne træne "sammen med Pernille og de andre", så jeg hele tiden kunne tjekke om øvelserne blev lavet rigtigt".

Lene Malmstrøm, 69 år, hypermobil

 

>>>

"Med en hverdag med mange aktiviteter kan det være svært for mig, at finde tid til holdtræning – ja i det hele taget finde tid til træning. Jeg har et antal rygoperationer med i baggagen, hvorfor det er vigtigt, at jeg får gennemført min træning. Så derfor er det komprimerede online ”Stærk Core” program lige noget for mig. Jeg nyder, at jeg kan kigge øvelserne igennem én for én, og hurtigt sikre mig, at jeg laver øvelserne rigtigt". 

Dorthe K.

 

>>>

"Jeg kan sidde, gå og stå lidt længere, end før jeg begyndte. Du er super god til at forklare og sammensætningen af øvelserne er helt rigtig for mig." 

Heidi Bille

 

>>> 

"Programmet er nemt at følge. Der er gode forklaringer i videoklippene, og jeg bliver guidet, så jeg kommer godt ind i øvelserne på en sikker måde. Det bedste er også, at for nogle mennesker, som min mand, så passer hjemmetræning bedst i husets trygge rammer".

Annika J.

 

>>>

"Jeg er vild med, at man enten kan nørde lidt med de enkelte øvelsesvideoer og træne fokuseret i sit eget tempo. Eller man kan vælge at følge ”follow along videoen”, hvis man har behov for at blive taget ved hånden, koble autopiloten lidt til og ikke har så meget tid. Sidstnævnte er en ikke uvæsentlig faktor i en travl hverdag. Jeg klikker bare på ”follow along” og følger med på skærmen – nemt og bekvemt! Forresten, TAK fordi du også i follow-along videoerne giver forslag til op- og nedskalering af de enkelte øvelser; det er super fedt!". 

Jeg ELSKER, at der også er lidt teori og forklaring med omkring hele core-muskulaturen og hvordan det hele virker og aktiveres - dét er guf for en ”bevægelsesnørd” som mig". 

Sussie Kraglund

 

>>>

"Jeg vil bestemt anbefale "Stærk Core" for jeg kan mærke, det hjælper at arbejde med problemerne. Jeg har klart en bedre kropsfornemmelse, bedre smidighed, men mine lændesmerter driller mig stadig, håber træningen vil hjælpe."

Hanne Landbo, 71 år

 

>>>

"Det er så rart at kunne logge ind på de super gode øvelser og programmer, når det lige passer ind i ens program. Der er for det første nogle super gode videoer/øvelser - og for det andet er det bare så fantastisk fleksibelt. Super koncept du har "opfundet".

Susanne Jørgensen

 

>>>

"Alle tror, at solen skinner i dag, men nej. Det er min glorie, der oplyser hele kommunen :-) For 3. gang lægger jeg øvelser fra programmet ind som en del af min rutine i fitnesscenteret. Det føles så godt".

Linda Ågren

 

>>>

"Jeg oplever, at du giver en tydelig instruktion til øvelserne. Jeg er glad for øvelserne og bruger dem som supplement efter spinningstimer og de dage, hvor jeg ikke træner yoga."

Dorrit

 

>>>

"Jeg har gennemprøvet dine øvelser, og de virker rigtigt godt. Der er nogle gode varianter, som jeg godt kan lide."

Lars

 

>>>

"Jeg har trænet programmet 2 x ugl, og jeg har oplevet øget styrke og mere velvære. Jeg kan rigtigt godt lide ben øvelserne og skrå maveøvelser. Jeg vil anbefale programmet til andre, fordi det er nemt, effektivt og hurtigt lavet derhjemme".

Sanne

 

>>>

"Jeg er VILD med programmet. Specielt fordi du kører hele programmet igennem, og jeg springer ikke over noget, for jeg skal jo følges med dig. 
Jeg træner 2-3 gange om ugen og er på trin 3 nu. Jeg kan allerede mærke, at jeg har fået øget styrke og smidighed. Det er supergodt for mig at få "muskel kollegerne" til min lænd trænet.

Jeg har haft en diskusprolaps mellem 2. og 3. lændehvirvel og en discusbulging mellem 4. og 5. lændehvirvel. Jeg har trænet regelmæssigt, ca 10-15 min om morgenen og det har været godt, men jeg kan mærke, at det er godt at få flere styrkeøvelser koblet på (fra Stærk Core, red.) og at øge sværhedsgraden.

Så tak for et godt program og ikke mindst for at holde motivationen oppe ved bl.a at sende mails."

Kirstine

 

>>>

"Jeg er glad for de øvelser jeg har lavet og oplever ikke helt de samme smerter som jeg plejer samt mere udholdenhed i øvelserne.
 
Jeg kan i det hele taget godt lide dit koncept  - dejligt at blive guidet igennem øvelserne samtidig med, at jeg bliver gjort opmærksom på, hvordan jeg kan lave øvelser letter og sværere, hvis jeg har behov for det.
 
Jeg synes det er dejligt at få noget nyt og afvekslende der kan inspirere mig. Jeg har en scoliose så det kræver daglig træning/øvelser og jeg kører død i det, hvis det altid er det samme."

Annette 

 

>>>

"Allerførst vil jeg sige, at jeg er meget glad for at deltage og bruge øvelserne. De er inspirerende for de øvelser jeg i øvrigt laver.

Jeg synes at øvelserne giver en god kropsfornemmelse også i dagligdagens arbejdsstillinger. Jeg har gode mavemuskler og god smidighed, men må stadig have fokus på ryg og ben. Benøvelserne er rigtig gode for mig.

Jeg kan godt lide den video, hvor du kører alle øvelserne igennem med tid på og kommentarer. Jeg synes at du gennemgår øvelserne grundigt og let forståeligt. De øvrige videoer om forskellige emner er tilpas korte og præcise i fremlæggelse og ordvalg. Jeg skal have udskrevet øvelserne på papir, så snart jeg har fået gang i en ny printer. Dejligt at du også giver denne mulighed.

Jeg fortsætter gerne med andre og nye øvelser fra dig". 

Merete

 

>>>

"Jeg har opnået større bevægelig i lænden. Jeg har nemmere ved at bukke mig på arbejdet, hvilket jeg gør rigtig meget, da fodlisterne jo sidder nede ved gulvet". 

Anni Laursen

  

>>>

"Har helt sikkert fået større smidighed, balancen er blevet bedre, føler at kroppen er veltilfreds efter øvelserne, hvilket giver en god start på dagen. 

Jeg starter med at følge program to, følger dine instrukser i videorene hver gang, for ikke at komme ud i noget "skidt". Derefter plukker jeg lidt i program tre, fire venter jeg lidt med.

Ryg svaje øvelserne gør rigtig godt, og selvfølgelig din positive tilgang til øvelserne. Jeg anbefaler allerede dine programmer, fordi de virker på mig, og uanset hvad man fejler er der mange blide øvelser."

Klint Olsen

 

>>>

"Jeg har fået øget styrke i ryg og lår, og er mere rank i ryggen. Jeg har også færre smerter. Jeg kan godt li', at programmet er delt ind i flere sværhedsgrader, samt de mails du løbende sender ud med gode råd."

"Jeg kan endnu engang sige, at de øvelser Pernille har lavet har hjulpet mig så meget. Ved juletid sidste år var jeg desperat med orkede ikke at opsøge en fys, så derfor blev nettet løsningen og så Pernilles programmer. Så fedt at man kan lave øvelserne når det passer ind i ens dagligdag, og at der så hurtigt kommer en forbedring er helt utroligt."

Christina Sørensen

 

>>>

"Jeg føler, at ryggen er blevet stærkere. Jeg får ikke så ofte den trætheds og sviende fornemmelse i lænden som før. Jeg kørte for nylig hele vejen til Kbh i bil, uden at få lændesmerter, det har jeg ikke prøvet i flere år. :-) Det bedste er, at øvelserne virker og at man ikke nødvendigvis behøver at bruge lang tid på træningen."

Bente Larsen

  

>>>

"Tusind tak for mail med videoer om rygdiagnoser og træning i Stærk Core programmerne. Jeg er så (u-)heldig at jeg er opereret 5 gange i lænderyggen (stivgørende operation) og derudover har fået skoliose som følge af langvarig fejl-holdning og skævvridning. Selvom jeg har set billeder af ryggen utallige gange ved rygkiruen, er det en stor hjælp at se dine info videoer som virker mere "nede på jorden" og forklarer så fint, hvad man skal være særlig OBS på i sin træning."

Helle Hansen 

 

>>>

"Nu er jeg i gang igen, så ofte jeg kan, hvilket vil sige 4-5 gange pr uge, og jeg har lavet et kombi-program af dine core-øvelser og tidligere maveøvelser. Jeg kan så småt mærke lidt bedre styrke, fx i anstrengelsen når jeg laver squats (benbøjninger, red.). Men vigtigst er, at jeg mentalt føler at jeg GØR noget. Og jeg tror, at det bliver lettere at komme i gang, jo mere vane jeg kan opbygge omkring træningen. Jeg kunne sagtens finde på, at anbefale dit program, hvis jeg støder på folk som skal genoptræne deres ryg eller nogen som har brug for selvdyrkemotion, ligesom jeg selv har."

Mette fra Fyn

 

>>>

"Er faktisk glad for onlinetræninger. Kan lave dem når det passer mig. Nogen gange tager jeg et helt forløb, andre gange plukker jeg det ud, der gør godt for mig. Men jeg kan jo altid gå tilbage i programmet, når det passer mig. Jeg har anbefalet dig til mange andre, da jeg synes det giver noget og der er flere indfaldsvinkler."

Marianne Kock

  

>>>

"Jeg vil anbefale dit "Stærk Core" til andre, da det for travle mennesker er en rigtig god løsning at kunne gå lige til sagen hjemme hos sig selv, når det passer ind i logistikken." 

Pernille Reenberg

 

>>>

"Er virkelig glad for mit program, det er ligesom blevet min "medicin" når det gør ondt, udover de faste tidspunkter jeg træner på, 2-3 gange om ugen, anbefaler jeg dig lystigt til alle omkring mig der søger hjælp til rygtræning, for det er bare godt."

Mette

 

>>>

"Jeg har trænet programmet 20-25 gange nu og har fået færre smerter og mere mobilitet. Jeg vil anbefale træningen fordi det hjælper og man kan passe det ind i hverdagen."

Jette Zebis

 

>>>

"Jeg træner min. to gange om ugen. Er helt sikkert blevet mere smidig. Jeg synes at, de fleste øvelser er super gode, viden omkring øvelserne og kroppen. Der er desværre enkelte øvelser jeg må springe over, f.eks. kan jeg umuligt stå på mine tæer, (planken), idet jeg har mange smerter i fødder og tæer, men så laver jeg bare en øvelse der ligner. 

Og ja, jeg vil absolut anbefale dit online program til andre for det er super godt og gør kroppen stærkere."

Sonja

 

>>>

"I starten mærkede jeg øget styrke i mine ben efter jeg startede på trin 2. Når du beskriver hvad de enkelte øvelser kan gøre for mig, motiverer det mig, f.eks. at vide, at knæbøjningerne ikke kun styrker mine ben, men også at det er vigtigt med stærke ben for at kunne løfte tunge ting, holde til at gå op ad trapper, og gå ubesværet. Jeg oplever også en lille forbedring i maveøvelsen, det går lettere, også ift. nakken."

Margrethe Ibsen

 

>>>

"Jeg har fået bedre smidighed og færre smerter. Programmet er super godt, når man nu ikke så gerne vil i Fitness." 

Helle

 

>>>

"Jeg laver 'Stærk Core' øvelserne hver dag. Jeg går stadig til fysioterapeut med min diskopolaps... og laver øvelserne fra fysioterapeuten med at ligge på maven og bøje op. 

Men i dag har jeg klaret hele trin 1 i 'Stærk Core'! Er virkelig så glad for at jeg købte 'Stærk Core' - Mange tak for god vejledning."

Lissi, 61 år, diskusprolaps 

 

>>>

"Jeg har trænet program 1 fra 'Stærk Core' stort set hver dag, med få undtagelser, de sidste 4 uger (genoptræning efter brud på en lændehvirvel, red). Jeg har oplevet mindre smerter i min ryg, større smidighed og øget styrke. Jeg er fysiurgisk massør og muskelterapeut, og jeg synes at 'Stærk Core' er en rigtig fin investering. 

Man kan hurtigt bruge 1000 kr hos den lokale fysioterapeut uden at få ret meget ud af det, så jeg har allerede anbefalet det til flere af mine kunder, som har brug for at få styrket korsettet."

Jens Dybdahl

 

>>>

"Jeg er så glad for dine core øvelser, jeg oplever mere velvære og mindre smerte i lænden.

Jeg er ikke i tvivl om, at dine øvelser var en rigtig god investering for og er helt sikker på, at min core langsomt, men sikkert, kommer i top igen, om så min Modic forandringer driller mig nok så meget.

Jeg tror online programmer bliver mere og mere "in", så derfor er jeg helt sikker på, at det ikke er sidste gang jeg benytter mig af det. Jeg var særligt vild med neruo øvelserne og vejrtrækningsøvelserne. Jeg anbefaler det til andre, for med videoerne og øvelserne er man ikke i tvivl om, at man gør det rigtigt og får coren trænet max."

Søren Mosegaard

 

>>>

"Min ryg, core og lår har fået mere styrke, ligeså armene. Jeg kan nu uden at hjælpe til snildt rejse mig fra seng, stol, sofa o.l. kun ved hjælp af lår-, ryg- og mavemuskler. Så længe jeg træner fast er det meget virksomt til at holde smerter og ømhed meget nede - og nogen gange helt væk.

Den største aha-oplevelse var, at træningen så effektivt hjalp på mine meget låste muskler i hele skulderområdet samt især min højre arm (frossen skulder var på højre side).

Før jeg startede var jeg bekymret for, om jeg kunne klare det - om træningen i forhold til tidligere træning ville tricke mit immunforsvar og medføre sygdom af den ene eller anden art - om det ville forværre mine problemer.

Men på en skånsom og god måde kom jeg i gang igen med styrketræning uden at risikere at overtræne. Som træner er du så motiverende og forklarer trygt og godt, at alt træning tæller (har især været motiverende for mig).

Jeg vil til enhver tid anbefale at melde sig til et Stærk Core, og Stærk Ryg og Mave online kursus - selv uden rygproblemer, fordi selve programmet favner både bredt og grundlæggende.

Det har været virkelig dejligt, at der ikke ha været så meget udstyrs "hype" i kurset, at det også kan være nok at fylde en taske med tunge bøger - dvs. en mere afslappet tilgang end bl.a. andre online kurser. Det synes jeg er rigtig positivt."

Ann-Sofi Hauge

 

>>>

"Jeg har trænet ca. hver anden dag. Min aha-oplevelse var at du sagde jeg ikke kunne ødelægge noget, og derved er blevet modigere.

Jeg har fået det bedre i ryggen, og ikke mindst en skøn fornemmelse bare ved, at jeg ved jeg GØR noget."

Hannah

 

>>>

"Før jeg startede havde jeg ondt i ryggen efter heksesud - over lænden og ud i højre hofte. Det er næsten væk, men jeg føler mig hele tiden "træt" i ryggen, både efter en god nats søvn og når jeg har siddet lidt ned og skal op igen. Jeg har trænet to gange om ugen (med et par "overspringninger", da jeg kører MTB 3 gange om ugen a' 2,5 time). Jeg er overrasket over, at så kort tids træning 2 ugentlige gange faktisk giver resultat. Det bedste er, at øvelserne er simple, lette at huske og at udføre."

Thor

 

>>>

"Jeg har et meget bedre velbehag og styrke i mave/ryg. Startede med Stærk Ryg og Mave Kickstart i januar 2020, var meget glad for det og kunne mærke en klar forbedring. Jeg har trænet ca. 3 gange om ugen og synes at det er dejligt, at man kan træne når det passer ind i ens dagligdag, og at kort træning gør en forskel. Super godt med video og beskrivelse af øvelserne og god coaching."

Dorthe Mosel

 

>>>

"TAK for god undervisning. Jeg kan med opvarmning og øvelser holde de fleste smerter væk. Jeg træner ca. 2 x ugl. sammen med en session yoga.

Jeg var ellers blevet noget stiv i ryg og led, og havde ofte smerter i lænderegionen. Det er en fordel, at jeg kan træne forskellige trin i programmet. Træner pt. lidt fra hver af 1, 2 og 3 (ud af 4 trin, red.). Det bedste ved programmerne er grundig info om øvelserne, at jeg kan træne når det passer ind og at programmerne er korte (15-20 min, red.). Og det var en hjælp, at kunne betale en gang, og ikke være pålagt et beløb hver måned."

Conny

 

>>>

"Jeg startede med januars gratis træning og har siden købt "Stærk Core" og trænet minimum 2 gange om ugen (nu 12 gange i alt). Føler færre smerter, større styrke og bedre balance, og får mere engergi og overskud da træningen booster selvværdet. Det har tilmed strammet maven lidt ind :-)

Jeg startede fordi jeg var stiv i kroppen, havde ondt i lænden og problemer med iskias. Jeg går til kiropraktor og har gjort det nu i 4 måneder. Jeg var ellers spændt på om jeg fik brugt det, eller om det ville gå i glemmebogen. Men sammenholdet i Facebook gruppen og den hurtige, mærkbare bedring gjorde det let at komme i gang og holde ved.

Jeg anbefaler Stærk Core til alle der gerne vil styrke sin krop, passe på sig selv og undgå tider hos fys og kiropraktor. Og i min tidspressede hverdag gør online træningen, at jeg kan nå at træne.

Pernille får på en sød og motiverende måde, vist og forklaret øvelserne så man hurtig føler sig godt på vej og selv kan træne videre."

Lillian Glad

 

>>>

"Jeg har trænet i 4 uger, ca. 2 gange ugentligt. Jeg havde smerter i ryggen og det har jeg stadig, men det hjælper på styrken synes jeg!

Jeg vil anbefale Pernilles kurser - Bare det at kunne lave øvelserne var positivt (der er nogle af dem jeg slet ikke kan)."

Anne-Grete Nielsen

 

>>>

"Jeg har helt klart en bedre kropsfornemmelse når jeg træner. Synes det er fedt at træne mavemuskler uden at få ondt i nakken. Hosteteknikken er rigtig fin. Godt at du indimellem tager fat i os ellers kan man nemt glemme at træne. Har anbefalet dig til de af mine yogaelever som har rygproblemer, og de er ret begejstrede."

Anne Thomsen

 

>>>

Jeg kunne meget hurtigt mærke en styrkelse af ryggen og fik langt mindre ømhed i forbindelse med mine mange vandreture."

Anna Skau Høyer

 

>>>

"Man kan træne hjemme med god vejledning, og man skal ikke bruge lang tid på det. Anbefaler programmerne til alle, der har brug for lidt styrke, og programmerne er gode til at bevare smidighed i ryggen. Jeg var i tvivl, om jeg ville få det brugt, når jeg skal selvtræne hjemme. Men jeg har trænet 1 - 2 gange om ugen".

Rikke

 

>>>

"Jeg træner 3 gange om ugen og er mega vild med det. Jeg kan mærke meget forskel. Min balance er blevet bedre, og mine ben er stærkere. Og så er jeg blevet bevidst om mavemuskler og lænd, når jeg laver noget. Jeg hoster, lige som du har lært os, når jeg laver noget fysisk, så jeg ikke kun bruger min ryg og lænd (teknik til at spænde op i mavemusklerne, red.).

Det hele giver meget mening for mig, og jeg er mega stolt af min krop".

Heidi Vistrup

 

>>>

"Min ryg har det bedre, så jeg arbejder videre med øvelserne. Det er et super program for mig og min ryg. Jeg var helt overrasket over, hvor sløve mine sidemuskler var, men nu er de bedre".

Dorte

 

>>>

"Den største overraskelse er, at core træningen er så effektiv, så hurtigt! For mig er det perfekt, at træningen er så fokuseret og præcis, og derfor kun varer 20 - 25 min. pr. gang. Det er også en god opdagelse, at smerterne kan "kalde" på aktivering i stedet for afspænding.

Inden jeg startede på "Stærk Core" havde jeg ofte smerter i venstre side ml. hofte og ribben/bryst og i nakke, lænd, ben og fødder. Jeg skulle lave bindevævsøvelser / afspænding for ikke at være stiv og have ondt i hele kroppen.

Nu efter jeg har trænet "Stærk Core" programmerne, er jeg mest overrasket over, at mine smerter forsvinder, når jeg har trænet. Pga. min kroniske træthed / lave energi skal jeg ofte hvile mig efter træning, men derefter får jeg generelt mere energi. Jeg kan mærke, at jeg bliver stærkere og stærkere samt får en bedre kropsfornemmelse - og så synes jeg faktisk, at det er sjovt at træne. Min krop "kalder" på coretræning, når der er gået en dag eller to".

Anne-Grete Kerne Jørgensen

 

>>>

"Jeg har i en årrække kæmpet med smerter i lænd, hofte og balde. Jeg dyrker yoga og pilates og troede egentlig, jeg var stærk og havde styr på coretræning. "Stærk Core" fik sat fokus på nogle helt andre måder at træne på, så jeg får styrket områderne omkring mine svagheder/skavanker. En træning jeg nu også drager fordel af i mine andre træningsformer, hvor jeg kan implementere det lærte, og nu føler mig meget stærkere muskulært.

Udover selve træningen har jeg også fået stor forståelse for andre rygproblematikker, som er så fint beskrevet i programmet. 

Kan varmt anbefale "Stærk Core".

Charlotte

 

>>>

"Jeg har en svag ryg og smerter i lænden med jævne mellemrum. Jeg kan mærke en øget styrke, bedre smidighed og færre smerter, især når jeg går ture.

Jeg er kommet til program 2, og jeg startede med 3 Kg's vægt, men nu efter 5 uger træner jeg med 5 Kg. Jeg giver mig tid til at blive bedre og øger sværhedsgraden, inden jeg går videre til næste program. Jeg laver øvelserne næsten 2 gange om ugen men laver også yoga og går ture. 

Jeg er glad for at lave øvelserne og har det godt bagefter. Til en start var jeg bekymret for hurtigt at miste motivationen - men det har jeg ikke gjort.

Jeg tror, at det skyldes at jeg virkelig kan mærke, at øvelseren hjælper mig. Og du får os i "Stærk Core" gruppen (facebook, red.) til at dele med andre, når vi har trænet, og vi hepper på hinanden. 

Tusinde tak for de gode øvelser og god instruktion til dem".

Alina, 70 år

 

>>>

"For 4 uger siden kunne jeg ikke bøje i ryggen og komme ned til mine knæ med hænderne. Nu kan jeg komme til min strømpekant.

Jeg har ellers været vant til at rygtræne i mange år, på grund af kroniske smerter. Jeg har en blanding af slidgigt og leddegigt i ryggen, men også både diskusprolaps og diskusprotution.

Jeg blev den lykkelige ejer af en friplads (vandt Facebook konkurrence), og det gjorde at det "kun" var min tid og ikke flere penge, jeg skulle investere. Og tro mig, jeg har prøvet nærmest ALT, før jeg måtte kapitulere og søge flexjob.

Men jeg gik ind i træningen med åbent sind, håbede det bedste og frygtede det værste for ja, træning er prøvet mange gange før.

Men den her gang er det anderledes, ikke at jeg er smertefri, men jeg er blevet meget mere smidig i ryggen, og nu kan jeg selv tørre mine tær efter et bad, og ikke bare stå og gnide tærene i et håndklæde, der ligger på gulvet.

Det troede jeg aldrig, at jeg skulle opleve igen.

Det at træningen er delt op i sværhedsgrader og optaget, så det kan bruges, når man har det bedst, midnat eller eftermiddag. Det er lige når det passer, det er genialt.

Jeg vil sende mine varmeste anbefalinger og håber, at alle med rygproblemer vil give sig selv den bedste gave - nemlig et forløb".

Lena Rokkjær, 47 år

 

>>>

"Jeg kan nu meget lettere udføre øvelserne på niveau 1, end da jeg begyndte for 4 uger siden.

Jeg må konstatere, at jeg lidt lettere kommer ned på gulvet og op igen, end jeg gjorde før, jeg genoptog rygtræningen.

Min ryg har været lidt svag i årevis, og de sidste 2 år med vekslende lock-downs har i lange perioder også sat en stopper for fysiske udfoldelser uden for hjemmets fire vægge, så derfor var det et super tidspunkt for mig at komme i gang igen.

Øvelserne er lette at gå til og forstå, og Pernille har en dejlig varm, glad og optimistisk tone, når hun fortæller om øvelserne - såvel hvad der er korrekt at gøre, som hvad der ikke er korrekt. Hun viser ofte små justeringer af øvelserne, hvis man har et fysisk problem, men skal tage højde for.

Pernille har udelukkende øvelser, som hjælper en i hverdagen - der er ingen øvelser, som bare er "for øvelsens egen skyld". Det sætter jeg stor pris på.

Jeg vil anbefale træningen til alle, som er "faldet af pinden". Man motiveres tll at komme i gang igen".

Gitte Ørum, 67 år, uspecifikke rygsmerter