Loading...

 

Det har et udsnit af 220+ andre fået ud af "Stærk Core"

 

 

★★★

"Jeg bruger meget at henvise til dinryg.dk til vores ryg patienter, hvis de ønsker mere inspiration til deres hjemme øvelser. Vi går meget op i at få mere viden til effektive øvelser til vores patienter. Desuden underviser jeg i pilates med fokus på elastisk fascie bevægelse. Jeg har anbefalet mine hold deltagere at træne efter "Stærk Core", netop fordi øvelserne bliver formidlet så godt.   

Personligt har jeg lavet mere intens træning udfra dine programmer i 2 uger nu, for at prøve det af. Jeg kan bestemt mærke, at det har hjulpet på min ryg.

Syntes du gør det fantastisk og dine beskrivelser og videoer er bare så gode og forståelige! Bliv endelig ved med det ."

Lonnie Jørgensen, Muskelterapeut hos Kiropraktisk Klinik Solrød

 

★★★

"Det er lækkert, at programmet er så specifikt, nemt at huske og hurtigt at lave. Det gør det nemmere at få passet træningen ind i hverdagen, end f.eks. en tur i træningscenteret". 

Julie S.

 

★★★

"Jeg er på trin 1, og de øvelser er bare lige det, min lænd er glad for. Især øvelserne hvor man drejer fra side til side, samt ruller med benene i cirkler.  
 
Efter en lang arbejdsdag, er det bare dejligt lave programmet. Den første uge, tænkte jeg, at det da vidst ikke kan give ret meget, men jo mere energi og koncentration jeg har lagt i det, jo mere kan jeg mærke at det er effektivt. 
 
Jeg er rigtig glad for follow along videoer, for så skal jeg bare følge dig og det gør programmet meget nemmere. Håber, at du kommer med flere programmer, så jeg kan få gang i mine muskler i hele kroppen."
 
Sonja Kramer
 
 
★★★

"Det er gode programmer og de er opdelt i forskellige trin. Det hjælper på, at man ikke overdriver fra starten".

Heike Jacobsen 

 

★★★

"Med en hverdag med mange aktiviteter kan det være svært for mig, at finde tid til holdtræning – ja i det hele taget finde tid til træning. Jeg har et antal rygoperationer med i baggagen, hvorfor det er vigtigt, at jeg får gennemført min træning. Så derfor er det komprimerede online ”Stærk Core” program lige noget for mig. Jeg nyder, at jeg kan kigge øvelserne igennem én for én, og hurtigt sikre mig, at jeg laver øvelserne rigtigt". 

Dorthe K.

 

★★★

"Jeg kan sidde, gå og stå lidt længere, end før jeg begyndte. Du er super god til at forklare og sammensætningen af øvelserne er helt rigtig for mig." 

Heidi Bille

 

★ ★ ★ 

"Programmet er nemt at følge. Der er gode forklaringer i videoklippene, og jeg bliver guidet, så jeg kommer godt ind i øvelserne på en sikker måde. Det bedste er også, at for nogle mennesker, som min mand, så passer hjemmetræning bedst i husets trygge rammer".

Annika J.

 

★ ★ ★ 

"Jeg er vild med, at man enten kan nørde lidt med de enkelte øvelsesvideoer og træne fokuseret i sit eget tempo. Eller man kan vælge at følge ”follow along videoen”, hvis man har behov for at blive taget ved hånden, koble autopiloten lidt til og ikke har så meget tid. Sidstnævnte er en ikke uvæsentlig faktor i en travl hverdag. Jeg klikker bare på ”follow along” og følger med på skærmen – nemt og bekvemt! Forresten, TAK fordi du også i follow-along videoerne giver forslag til op- og nedskalering af de enkelte øvelser; det er super fedt!". 

Jeg ELSKER, at der også er lidt teori og forklaring med omkring hele core-muskulaturen og hvordan det hele virker og aktiveres - dét er guf for en ”bevægelsesnørd” som mig". 

Sussie Kraglund

 

★★★

"Jeg vil bestemt anbefale "Stærk Core" for jeg kan mærke, det hjælper at arbejde med problemerne. Jeg har klart en bedre kropsfornemmelse, bedre smidighed, men mine lændesmerter driller mig stadig, håber træningen vil hjælpe."

Hanne Landbo

 

★★★

"Det er så rart at kunne logge ind på de super gode øvelser og programmer, når det lige passer ind i ens program. Der er for det første nogle super gode videoer/øvelser - og for det andet er det bare så fantastisk fleksibelt. Super koncept du har "opfundet".

Susanne Jørgensen

 

★★★

"Alle tror, at solen skinner i dag, men nej. Det er min glorie, der oplyser hele kommunen :-) For 3. gang lægger jeg øvelser fra programmet ind som en del af min rutine i fitnesscenteret. Det føles så godt".

Linda Ågren

 

★★★

"Jeg oplever, at du giver en tydelig instruktion til øvelserne. Jeg er glad for øvelserne og bruger dem som supplement efter spinningstimer og de dage, hvor jeg ikke træner yoga."

Dorrit

 

★★★

"Jeg har gennemprøvet dine øvelser, og de virker rigtigt godt. Der er nogle gode varianter, som jeg godt kan lide."

Lars

 

★★★

"Jeg er VILD med programmet. Specielt fordi du kører hele programmet igennem, og jeg springer ikke over noget, for jeg skal jo følges med dig. 
Jeg træner 2-3 gange om ugen og er på trin 3 nu. Jeg kan allerede mærke, at jeg har fået øget styrke og smidighed. Det er supergodt for mig at få "muskel kollegerne" til min lænd trænet.

Jeg har haft en diskusprolaps mellem 2. og 3. lændehvirvel og en discusbulging mellem 4. og 5. lændehvirvel. Jeg har trænet regelmæssigt, ca 10-15 min om morgenen og det har været godt, men jeg kan mærke, at det er godt at få flere styrkeøvelser koblet på (fra Stærk Core, red.) og at øge sværhedsgraden.

Så tak for et godt program og ikke mindst for at holde motivationen oppe ved bl.a at sende mails."

Kirstine

 

★★★

"Jeg er glad for de øvelser jeg har lavet og oplever ikke helt de samme smerter som jeg plejer samt mere udholdenhed i øvelserne.
 
Jeg kan i det hele taget godt lide dit koncept  - dejligt at blive guidet igennem øvelserne samtidig med, at jeg bliver gjort opmærksom på, hvordan jeg kan lave øvelser letter og sværere, hvis jeg har behov for det.
 
Jeg synes det er dejligt at få noget nyt og afvekslende der kan inspirere mig. Jeg har en scoliose så det kræver daglig træning/øvelser og jeg kører død i det, hvis det altid er det samme."

Annette 

 

★★★ 

"Allerførst vil jeg sige, at jeg er meget glad for at deltage og bruge øvelserne. De er inspirerende for de øvelser jeg i øvrigt laver.

Jeg synes at øvelserne giver en god kropsfornemmelse også i dagligdagens arbejdsstillinger. Jeg har gode mavemuskler og god smidighed, men må stadig have fokus på ryg og ben. Benøvelserne er rigtig gode for mig.

Jeg kan godt lide den video, hvor du kører alle øvelserne igennem med tid på og kommentarer. Jeg synes at du gennemgår øvelserne grundigt og let forståeligt. De øvrige videoer om forskellige emner er tilpas korte og præcise i fremlæggelse og ordvalg. Jeg skal have udskrevet øvelserne på papir, så snart jeg har fået gang i en ny printer. Dejligt at du også giver denne mulighed.

Jeg fortsætter gerne med andre og nye øvelser fra dig". 

Merete

 

★★★

"Jeg har opnået større bevægelig i lænden. Jeg har nemmere ved at bukke mig på arbejdet, hvilket jeg gør rigtig meget, da fodlisterne jo sidder nede ved gulvet". 

Anni Laursen

  

★★★

"Har helt sikkert fået større smidighed, balancen er blevet bedre, føler at kroppen er veltilfreds efter øvelserne, hvilket giver en god start på dagen. 

Jeg starter med at følge program to, følger dine instrukser i videorene hver gang, for ikke at komme ud i noget "skidt". Derefter plukker jeg lidt i program tre, fire venter jeg lidt med.

Ryg svaje øvelserne gør rigtig godt, og selvfølgelig din positive tilgang til øvelserne. Jeg anbefaler allerede dine programmer, fordi de virker på mig, og uanset hvad man fejler er der mange blide øvelser."

Klint Olsen

 

 ★★★

"Jeg har fået øget styrke i ryg og lår, og er mere rank i ryggen. Jeg har også færre smerter. Jeg kan godt li', at programmet er delt ind i flere sværhedsgrader, samt de mails du løbende sender ud med gode råd."

"Jeg kan endnu engang sige, at de øvelser Pernille har lavet har hjulpet mig så meget. Ved juletid sidste år var jeg desperat med orkede ikke at opsøge en fys, så derfor blev nettet løsningen og så Pernilles programmer. Så fedt at man kan lave øvelserne når det passer ind i ens dagligdag, og at der så hurtigt kommer en forbedring er helt utroligt."

Christina Sørensen

 

★★★

"Jeg føler, at ryggen er blevet stærkere. Jeg får ikke så ofte den trætheds og sviende fornemmelse i lænden som før. Jeg kørte for nylig hele vejen til Kbh i bil, uden at få lændesmerter, det har jeg ikke prøvet i flere år. :-) Det bedste er, at øvelserne virker og at man ikke nødvendigvis behøver at bruge lang tid på træningen."

Bente Larsen

  

★★★

"Tusind tak for mail med videoer om rygdiagnoser og træning i Stærk Core programmerne. Jeg er så (u-)heldig at jeg er opereret 5 gange i lænderyggen (stivgørende operation) og derudover har fået skoliose som følge af langvarig fejl-holdning og skævvridning. Selvom jeg har set billeder af ryggen utallige gange ved rygkiruen, er det en stor hjælp at se dine info videoer som virker mere "nede på jorden" og forklarer så fint, hvad man skal være særlig OBS på i sin træning."

Helle Hansen 

 

★★★

"Nu er jeg i gang igen, så ofte jeg kan, hvilket vil sige 4-5 gange pr uge, og jeg har lavet et kombi-program af dine core-øvelser og tidligere maveøvelser. Jeg kan så småt mærke lidt bedre styrke, fx i anstrengelsen når jeg laver squats (benbøjninger, red.). Men vigtigst er, at jeg mentalt føler at jeg GØR noget. Og jeg tror, at det bliver lettere at komme i gang, jo mere vane jeg kan opbygge omkring træningen. Jeg kunne sagtens finde på, at anbefale dit program, hvis jeg støder på folk som skal genoptræne deres ryg eller nogen som har brug for selvdyrkemotion, ligesom jeg selv har."

Mette fra Fyn

 

★★★

"Er faktisk glad for onlinetræninger. Kan lave dem når det passer mig. Nogen gange tager jeg et helt forløb, andre gange plukker jeg det ud, der gør godt for mig. Men jeg kan jo altid gå tilbage i programmet, når det passer mig. Jeg har anbefalet dig til mange andre, da jeg synes det giver noget og der er flere indfaldsvinkler."

Marianne Kock

  

★★★

"Jeg vil anbefale dit "Stærk Core" til andre, da det for travle mennesker er en rigtig god løsning at kunne gå lige til sagen hjemme hos sig selv, når det passer ind i logistikken." 

Pernille Reenberg

 

★★★

"Er virkelig glad for mit program, det er ligesom blevet min "medicin" når det gør ondt, udover de faste tidspunkter jeg træner på, 2-3 gange om ugen, anbefaler jeg dig lystigt til alle omkring mig der søger hjælp til rygtræning, for det er bare godt."

Mette

 

★★★

"Jeg har trænet programmet 20-25 gange nu og har fået færre smerter og mere mobilitet. Jeg vil anbefale træningen fordi det hjælper og man kan passe det ind i hverdagen."

Jette Zebis

 

★★★

"Jeg træner min. to gange om ugen. Er helt sikkert blevet mere smidig. Jeg synes at, de fleste øvelser er super gode, viden omkring øvelserne og kroppen. Der er desværre enkelte øvelser jeg må springe over, f.eks. kan jeg umuligt stå på mine tæer, (planken), idet jeg har mange smerter i fødder og tæer, men så laver jeg bare en øvelse der ligner. 

Og ja, jeg vil absolut anbefale dit online program til andre for det er super godt og gør kroppen stærkere."

Sonja

 

★★★

"I starten mærkede jeg øget styrke i mine ben efter jeg startede på trin 2. Når du beskriver hvad de enkelte øvelser kan gøre for mig, motiverer det mig, f.eks. at vide, at knæbøjningerne ikke kun styrker mine ben, men også at det er vigtigt med stærke ben for at kunne løfte tunge ting, holde til at gå op ad trapper, og gå ubesværet. Jeg oplever også en lille forbedring i maveøvelsen, det går lettere, også ift. nakken."

Margrethe Ibsen

 

★★★

"Jeg har fået bedre smidighed og færre smerter. Programmet er super godt, når man nu ikke så gerne vil i Fitness." 

Helle

 

★★★

"Jeg laver 'Stærk Core' øvelserne hver dag. Jeg går stadig til fysioterapeut med min diskopolaps... og laver øvelserne fra fysioterapeuten med at ligge på maven og bøje op. 

Men i dag har jeg klaret hele trin 1 i 'Stærk Core'! Er virkelig så glad for at jeg købte 'Stærk Core' - Mange tak for god vejledning."

Lissi 

 

★★★

"Jeg har trænet program 1 fra 'Stærk Core' stort set hver dag, med få undtagelser, de sidste 4 uger (genoptræning efter brud på en lændehvirvel, red). Jeg har oplevet mindre smerter i min ryg, større smidighed og øget styrke. Jeg er fysiurgisk massør og muskelterapeut, og jeg synes at 'Stærk Core' er en rigtig fin investering. 

Man kan hurtigt bruge 1000 kr hos den lokale fysioterapeut uden at få ret meget ud af det, så jeg har allerede anbefalet det til flere af mine kunder, som har brug for at få styrket korsettet."

Jens Dybdahl

 

★★★

"Jeg er så glad for dine core øvelser, jeg oplever mere velvære og mindre smerte i lænden.

Jeg er ikke i tvivl om, at dine øvelser var en rigtig god investering for og er helt sikker på, at min core langsomt, men sikkert, kommer i top igen, om så min Modic forandringer driller mig nok så meget.

Jeg tror online programmer bliver mere og mere "in", så derfor er jeg helt sikker på, at det ikke er sidste gang jeg benytter mig af det. Jeg var særligt vild med neruo øvelserne og vejrtrækningsøvelserne. Jeg anbefaler det til andre, for med videoerne og øvelserne er man ikke i tvivl om, at man gør det rigtigt og får coren trænet max."

Søren Mosegaard